marți, 27 aprilie 2010

Despre ...boc cel mic:" Cine investeşte acum va câştiga la finalul crizei"

"Vă spun deschis şi direct, fără dorinţa de a exagera, că astăzi este cel mai bun moment pentru a investi în România. România are avantaje competitive în foarte multe domenii - energie, turism, agricultură, industrie auto - are o forţă de muncă bine pregătită, calificată şi încă ieftină, are terenuri şi spaţii în care să îşi desfăşoare investiţiile încă ieftin în raport cu ceea ce este în altă parte în Uniunea Europeană, are o politică fiscală atractivă prin cota unică şi TVA extrem de atractiv încă, are o piaţă de de 22 milioane locuitori. Cei care vor investi acum vor fi aceia care vor câştiga la ieşirea de recesiunea şi din criza economică", a spus Boc oamenilor de afaceri prezenţi la conferinţa Mediafax Talks about Auto Industry.

Asta a grait boc cel mic.
Pai nu iti e rusine, animalule, sa vii sa ne spui asa ceva? Astepti sa vina investitorii la tine in tara sa vada ce??? Birocratia, spaga, coruptia, guvernul incompetent, o tara condusa pe baza de Ordonante de Urgenta, un supervladescu incoerent si incapabil sa creeze cadrul legislativ potrivit pentru mediul privat, un Capitan care contesta( parere personala, desigur) o decizie a Curtii Constitutionale??? In asta ar trebui sa aiba incredere investitorii??? Sau in ratingul de tara in scadere???
Despre ce avantaje competitive vorbesti??? energie- este printre cele mai scumpe din Europa, turism- ecumenic sau balnear????, agricultura- intrebare capcana pentru prieteni: cine este ministrul agriculturii???( nu dati search pe google). Cred ca nici boc nu stie.

Nu tu erai cel care ne-a spus de vreo 3 ori ca am iesit din recesiune si din criza??? Acum vrei sa spui ca ne-a lovit iar criza ??? Esti un nesimtit( parere personala, desigur...).

Cum te gandesti tu, politrucule, sa vina cineva sa investeasca aici cand vede un mediu politic impotent?
Cat de prost poti sa fii in clipa in care promulgi trei Ordonante declarate neconstitutionale iar tu te lauzi ca esti doctor in Drept Constitutional???

Incompetentule, daca stai pe varfuri, nu pari mai destept, sa stii de la mine asta...
Hai sa-ti dau o idee...
N-ar fi mai bine sa stimulezi tu investitiile IMM-urilor? N-ar fi o idee sa renunti la impozitul pe profitul reinvestit si sa scazi CAS-ul? N-ar fi o idee sa facilitezi crearea de noi locuri de munca??? Toate astea inainte de a te gandi la salvatorii natiunii- investitorii straini???
Ce zici de asta???

Te urasc sincer...

1roman

3 comentarii:

  1. Adica, dati voi acum, ca noi va dam la iesirea din criza. Dar o sa iesim vreodata din criza? Cine-i prostul ala sa creada in palavragelile piticului? Vorbeste si el ca asa i s-a spus de la Cotroceni. Vorbeste, Emile, vorbeste.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cam asa ceva. Cam asta e sistemul dupa care functioneaza baietii portocalii.
    Dupa cum ai vazut la alegeri sunt vreo 5 milioane care au crezut aberatiile din campanie. Din pacate, nivelul de trai este foarte scazut in mediul rural si atunci sunt vulnerabili la cumpararea de voturi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ei si? Este vreo problema pentru ei ca este o ilegalitate sa cumperi voturi. Ii doare in cur si gata! Am azut si am prezentat multe astfel de dovezi. Rahat, nu conteaza la portocalii. Treaba este ca nici ceilalti nu sunt mai breji. Diferenta doar de resurse si influenta. Se cumpara voturi la greu in tara asta.

    RăspundețiȘtergere