luni, 26 aprilie 2010

Despre ...dreptul la viata!!!

Salutare,

Poate va intrebati ce vreau sa spun prin titlul acestui post. Ei bine...trag urmatoarele concluzii cu privire la cele intamplate in ultimul timp:
1. se doreste exterminarea cetatenilor care platesc taxe si impozite prin infectarea cu diverse bacterii in cadrul spitalelor, spitale care, la baza, ar trebui sa salveze vieti. Altfel nu imi pot explica cum in aprilie al anului de gratie 2010, spitalele din Romania se pot confrunta cu asa ceva. Intr-o tara civilizata acum am fi asistat la demisia ministrului sanatatii- se numeste demisie de onoare, insa politicienii nostri nu stiu ce-i aia.
2. se doreste exterminarea pensionarilor prin masura pe care o va lua vladescu, si anume, impozitarea pensiilor mai mari de 1000 ron. Domnule ministru, ce ar fi sa traiesti mata cu 1000 ron 1 luna si sa ne spui apoi cum e...
3. se doreste exterminarea agricultorilor prin masura aceluiasi vladescu de a- i dota pe tarani cu case de marcat si PFA. De-abia astept sa vad taranul de 70 de ani acuzat de anaf de evaziune fiscala... Ar fi in stare astia... Oare aceasta masura nu este luata cumva pentru a legaliza mafia din piete?????? Retoric, desigur...

In concluzie, ne cerem scuze, stimati politicieni pentru faptul ca suntem 22 milioane de nesimtiti care va incurca in aceasta tara in care voi aveti doar drepturi, iar noi doar obligatii( parca ar fi un contract cu Banca...)

NU va cer sa-mi redati demnitatea de a fi ROMAN pentru ca sunteti incapabili, NU va cer sa va dati demisia in 5 min, asa cum a promis Capitanul pentru ca nu aveti ONOARE, NU va cer sa-mi oferiti drepturile pe care le am prin Constitutie si pentru care platesc cele mai mari taxe din UE, pentru ca voi nu respectati decat tabla impartirii deci nu stiti ce-i aia Constitutie, NU va cer sa va respectati promisiunile din campanie pentru ca le-ati uitat deja, insa "VA CER sa nu ne luati dreptul la viata".

1roman

Un comentariu:

  1. Semnez si eu aceasta petitie si-i indemn pe toti cei 22 de milioane de "nesimtiti" care incurca socotelile viermilor politici, sa semneze petitia.
    La comanda 1, 2, 3 sa strigam: hai sictir din tara noastra!!

    RăspundețiȘtergere